gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

LLumar Biztonsági fóliák

LLumar Biztonsági fóliák A LLumar biztonsági fóliák alkalmazása két szabványokkal is megkülönböztetett fontos területen indokolt:

I. Biztonságtechnikai alkalmazás mellyel az embereket az üvegtörés által okozott vágott sérülésektől óvhatjuk meg. A védelem az MSZ EN 12600 szabványnak megfelelő anyagokkal biztosítható. Természetesen az összes LLumar biztonsági fólia rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetsége / MABISZ / és nemzetközi intézetek szabvány megfelelőségi igazolásával. Fontos információ nem csupán építész-tervezők részére, hogy a magyar törvények, követve az európai előírásokat a 28/2007.(IX.29.) SZMM rendeletben kötelezik a közintézményeket, a munkahelyek ilyen értelemben is biztonságos kialakítására.

II. Vandalizmus elleni és vagyonvédelem kialakítására alkalmazott LLumar biztonsági fóliák melyek az MSZ EN 356-os szabványnak az előírásait is kielégítik. A LLumar biztonsági fóliái közül több is alkalmas az utólagos fóliázási technológiával elérhető legmagasabb P2A dobásálló kategória kialakítására. A biztonsági fóliákat leggyakrabban víztiszta változatban alkalmazzák, de természetesen a LLumar rendelkezik olyan kombinált típusokkal melyek a biztonság mellet nagyfokú hő UV és fényvédelmet is biztosítanak.
Tekintse meg, milyen védelmet nyújt a LLumar biztonsági fólia robbantásos terrorcselekmények esetén. link: http://videa.hu/tagok/1410439

További részletes információt a LLumar biztonsági fólia weboldalán talál: www.biztonsagifolia.co.hu